FAQ

Hieronder vindt u antwoord op de meest voorkomende vragen. Staat uw vraag hier niet tussen of wordt deze niet naar uw tevredenheid beantwoord? Mail ons gerust op info@aluminium-hekwerk.nl

 

Algemeen

 1: Wie is Aluminium-hekwerk.nl?

Aluminium-hekwerk.nl is een onderdeel van E&K Metaalbewerking, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel als Ecke-King BV. Voor iedere vorm van metaalbewerken bent u bij ons aan het juiste adres.

Ecke-King BV staat sinds 2002 voor eerlijke producten tegen een eerlijke prijs, voor particulieren en bedrijven. Directe en heldere communicatie staan bij ons hoog in het vaandel, waardoor u altijd weet waar u aan toe bent. De waarborging van kunde en kwaliteit gebeurd door de metaalunie, waar Ecke-King BV sinds oprichting lid van is. Daarnaast getuigt het grote aantal terugkerende klanten van de door ons geleverde kwaliteit van producten.

 

2: Waar zijn jullie gevestigd?

U kunt E&K Metaalbewerking, en dus ook Aluminium-hekwerken.nl vinden op industrieterrein Gildeweg te Oosterblokker.

Ons adres is:

Gildenweg 10 J/K

1696 AM te Oosterblokker

 

 

Levering

3: Wat is de levertijd?

De levertijd van een hekwerk bedraagt maximaal 10 werkdagen.

4: Waarom bedraagt de levertijd 10 werkdagen?

Dit komt omdat hij het poedercoaten van de hekwerken niet in eigen beheer doen. Wij fabriceren uw aluminium hek, waarna deze door de poedercoater voorzien wordt van de door u opgegeven RAL-kleur. Dit proces duurt minimaal 5 werkdagen.

 

5: Bezorgen jullie mijn bestelling?

Ja, wij kunnen uw bestelling bezorgen maar wij brengen hier wel kosten voor in rekening. Deze kosten zijn afhankelijk van de hoeveelheid die uw bestelt en zijn dus vooraf moeilijk in te schatten. Wanneer uw bestelling gereed is nemen wij contact met u op en kunt u aangeven of wij uw bestelling moeten laten bezorgen of dat u de bestelling bij ons afhaalt.

 

Kleurstelling

6: Kan ik mijn hekwerk ook in een niet-RAL kleur bestellen?

Ja dat kan! Uw hekwerk kan in vrijwel iedere kleur geleverd worden. Voor het poedercoaten in een niet RAL kleur worden echter wel extra kosten in rekening gebracht. Wilt u uw hek in een niet RAL kleur? Neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte.

 

Betalingen en prijzen

7: Kan ik ook achteraf betalen?

Als zakelijke klant kunt u achteraf betalen. Wanneer u achteraf wilt betalen vragen wij aan u wel een uitreksel van de KvK, niet ouder dan 2 maanden.

 

8: Ik wil 100 meter hekwerk bestellen, kan ik kwantumkorting krijgen?

Ja, wanneer u meer dan 20 meter hekwerk bestelt kunt u rekenen op een nog scherpere prijs. Deze korting is verwerkt in het bestelsysteem en wordt dus automatisch verrekend.

 

Maatvoering

9: Ik weet niet in welke afmetingen ik mijn hek moet bestellen, kunnen jullie helpen?

Ja, vanzelfsprekend. In het productscherm bestaat de mogelijkheid tot het uploaden van een tekening. Belangrijk is dat u, wanneer u een tekening plaatst, hier de buitenwerkse maten op vermeld staan. Op basis van de tekening berekenen wij de benodigde meters hek en het aantal balusters, en zullen in een schets naar u mailen. Bij de schets ontvangt u een artikellijst met de benodigde onderdelen voor uw hekwerk. Deze onderdelen kunt u los bestellen in ons winkel gedeelte van de site.