Hulp bij bestelprocedure

Wanneer u wilt bestellen volgt u een stappenplan:

1:

U bepaalt met welk doel het hekwerk geplaatst gaat worden. Hier kunt u kiezen uit erfafscheiding of valbeveiliging (balkons, galerijen of dakterrasen). Wanneer u kiest voor valbeveiliging is de maximale afmeting van een hekdeel 1440mm.

2:

U kiest de hoogte van het hek (LET OP: bij montage hoger dan 13 meter dient het hek 1200mm hoog te zijn!).

3:

U kiest wat voor type voetplaat er onder de bijgeleverde baluster gemonteerd wilt en wat de locatie van de baluster wordt. Per hekdeel wordt 1 baluster meegeleverd.

4:

U bepaalt de lengte per hekdeel. Dit kunt u doen door zelf de afmetingen van 1 hekdeel uit te rekenen op basis van de detailtekening en het rekenvoorbeeld, en vervolgens aan te geven hoeveel van deze delen u wenst.

5:

U bepaalt de RAL kleur waarin het hekwerk geleverd dient te worden, deze RAL code kunt u invoeren.

6:

Om het hekwerk te monteren heeft u balusters nodig. Per hekdeel wordt 1 baluster meegeleverd. Heeft u extra balusters nodig vanwegen bijvoorbeeld een afwijkende vorm van uw balkon dan kunt u deze los bestellen. Voor het bestellen van balusters kunt u aan de hand van de detail tekening het type voetplaat bepalen. Daarnaast dient u aan te geven of het om een tussen-, hoek- of eindbaluster gaat. Tot slot geeft u per soort baluster het aantal, de hoogte en de kleur op, en voegt deze toe aan uw winkelwagen.